INCHIRIERI PE TERMEN LUNG

Pentru informatii te asteptam la numarul de telefon + 40 (745) 485 741

Inchiriere de masini pe temern lung inseamna o durata de peste 30 zile, conditiile de inchiriere fiind diferite. Pentru acest tip de inchiriere va rugam sa ne contactati pentru o oferta completa. Este posibil ca inchirirea unei masini sa coste mai putin decat achizitionarea acesteia? Este cazul sa optati pentru o inchiriere de masina pe termen lung. Pe de alta parte, aceasta optiune va ofera posibilitatea de a schimba masina in mod frecvent! Dar cel mai important lucru este ca veti lasa deoparte toate problemele legate de mecanica si de intretinerea masinii.

Noi va propunem aceasta metoda de inchiriere auto pe termen lung.

Achizitionarea unui automobil poate insemna o pierdere de bani, daca necesitatea utilizarii unei masini este pe o perioada limitata, iar intretinerea masinii devine din ce in ce mai greu de suportat de catre proprietar. Cumpararea unei masini pare din ce in ce sa nu mai reprezinte solutia ideala… solutia ideala pare a fi in momentul de fata inchirierea unei masini pe termen lung!

A cumpara o masina nu inseamna o investitie buna, mai degraba seamana cu o pierdere de bani. Mai concret un automobil nou pierde cam 25% din valoare odata cu primii kilometri… pe o perioada de 3 ani capitalul investit se poate deprecia cu pana la 50%. Fara sa punem la socoteala toate cheltuielile legate de intretinere.

Este foarte eficient si convenabil sa inchiriezi o masina pe termen lung, iar principalele avantajele sunt:

- gama diversa de autoturisme disponibile pentru inchirieri de masini pe termen mediu sau lung, in functie de bugetul sau preferinta dvs
- preturi rent a car atractive: cu cat perioada de inchiriere este mai lunga, cu atat preturile de inchirieri de masini sunt mai mici
- tarife de inchiriere cu “totul inclus”: taxe si impozite auto, asistenta tehnica si rutiera, mentenanta si revizii anuale, masina la schimb in caz de avarii sau accident, anvelope de sezon (vara, iarna), etc.
- avantaje financiare: nu se solicita nici un avans, ci doar o rata lunara de inchiriere care se plateste in avans (la leasingul financiar sau operational avansul solicitat este de 20-30% din valoarea masinii)
- faceti o solicitare pentru perioada si masina dorita si va garantam luna de luna cele mai bune servicii si cele mai mici preturi de inchirieri de masini pe termen lung

Acest program este special creat pentru organizatii si companii ca alternativa la leasingul operational sau financiar. In cazul in care sunteti interesat de un asemenea contract, va rugam sa ne contactati pentru a va oferi solutii personalizate, special create pentru nevoile si bugetele companiei dvs.